Αλμυρό εκμέκ κανταΐφι με chutney τομάτας και κρέμα τυριών

Σαλάτα βαλεριάνα με καρπούζι, καραμελωμένο αχλάδι και μανούρι

Lachmacun µε µανιτάρια & καραµελωµένο κρεµµύδι

Σαλάτα σπανάκι και crumble μανούρι

Δροσερή σαλάτα με αγγούρι και ωμό κολοκυθάκι

Κροκέτες χαλούμι με φιστίκι και chutney μάνγκο

Φρέσκα φύλλα μαρούλι & radicchio με αρωματικό dressing

Φρέσκα φύλλα mix μαρούλι με Caesar’s Cream

Μαγειρίτσα μανιταριών

Βάζουµε σε µια κατσαρόλα το παρασκεύασµα, προσθέτουµε 500ml νερό και βράζουµε σκεπασµένο για 30 λεπτά περίπου, σε µέτρια φωτιά. Εναλλακτικά, σε πυρίµαχο σκεύος στο φούρνο στους 180 °C για 30 λεπτά.
Κεμπαπάκια μελιτζάνας

Τηγανίζουμε σε άφθονο λάδι σε φριτέζα ή τηγάνι στους 165°C.