Αλμυρό εκμέκ κανταΐφι με chutney τομάτας και κρέμα τυριών
Σαλάτα βαλεριάνα με καρπούζι, καραμελωμένο αχλάδι και μανούρι
Lachmacun µε µανιτάρια & καραµελωµένο κρεµµύδι
Σαλάτα σπανάκι και crumble μανούρι
Δροσερή σαλάτα με αγγούρι και ωμό κολοκυθάκι
Κροκέτες χαλούμι με φιστίκι και chutney μάνγκο
Μαγειρίτσα μανιταριών
Βάζουµε σε µια κατσαρόλα το παρασκεύασµα, προσθέτουµε 500ml νερό και βράζουµε σκεπασµένο για 30 λεπτά περίπου, σε µέτρια φωτιά. Εναλλακτικά, σε πυρίµαχο σκεύος στο φούρνο στους 180 °C για 30 λεπτά.
Φρέσκα φύλλα μαρούλι & radicchio με αρωματικό dressing
Κεμπαπάκια μελιτζάνας
Τηγανίζουμε σε άφθονο λάδι σε φριτέζα ή τηγάνι στους 165°C.