Σουηδικά Κεφτεδάκια (Köttbullar)

Ψήνουμε σε φούρνο στους 180 °C για 20 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε κατά τη διάρκεια του ψησίματος λίγο νερό όταν χρειαστεί.
Double burger με cheddar sauce

Γαρίδες teriyaki & guacamole με edamame

Bao Βun με καραμελωμένο χοιρινό και σάλτσα BBQ

Πουγκάκια ντουέτο κρεατικών

Ψήνουμε στους 170οC για 45 λεπτά περίπου έως ότου πάρουν ωραίο χρυσοκίτρινο χρώμα.
Πεϊνιρλί πολίτικο

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 20 λεπτά περίπου.
Κεμπαπάκια μελιτζάνας

Τηγανίζουμε σε άφθονο λάδι σε φριτέζα ή τηγάνι στους 165°C.
Λυχναράκια Χριστουγεννιάτικα

Ψήνουμε στους 170°C για 30 λεπτά.
Κοπανάκια teriyaki

Τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα και ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο. Ψήνουμε στους 160οC για 15 λεπτά και άλλα 15 λεπτά στους 180οC μέχρι να καραμελώσουν.
Burger με καραμελωμένο κρεμμύδι
