Η συμμετοχή της Provil στην ANUGA 2025, στην Κολωνία αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία να αναδείξουμε τη δέσμευσή μας στην καινοτομία, τη συνεργασία και τη δημιουργία αυθεντικών γευστικών εμπειριών.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, παρουσιάσαμε τις πιο πρόσφατες προτάσεις μας για έτοιμες σάλτσες, ενώ είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε ιδέες και γνώσεις γύρω από τις παγκόσμιες τάσεις στη γαστρονομία και τη βιωσιμότητα.
Η ANUGA ανέδειξε για ακόμη μία φορά πως η συνεργασία αποτελεί τον πυρήνα της προόδου και της εξέλιξης στον τομέα των τροφίμων.
Με ανανεωμένη ενέργεια, προχωράμε μπροστά — προς νέες γεύσεις, νέες συνεργασίες και νέες δυνατότητες!