Group 3108@2x

Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Baby back ribs

Baby back ribs

Ψήνουμε σε φούρνο σκεπασμένο στους 170 °C, για 2 ώρες περίπου. Ξεσκεπάζουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να πάρει χρώμα για 15-20 λεπτά περίπου.

Ribeye on the bone

ribeye on the bone

Ψήνουμε σε σχάρα ή σχαροτήγανο και με θερμόμετρο μετράμε τη θερμοκρασία πυρήνα για να πετύχουμε το ψήσιμο της αρεσκείας μας. Αν χρειαστεί τελειώνουμε το ψήσιμο στο φούρνο. Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά πριν το κόψουμε.

New York strips – striploin steak

New York strips - striploin steak

Ψήνουμε σε τηγάνι ή σχαροτήγανο καραμελώνοντας και αρωματίζοντας το κρέας με το βούτυρο.Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά και κόβουμε σε tagliata.Προτεινόμενο ψήσιμο medium rare.

Porterhouse steak

Porterhouse steak

Ψήνουμε σε σχάρα ή σχαροτήγανο. Τελειώνουμε προαιρετικά σε προθερμασμένο φούρνο για 5-7 λεπτά. Ξεκουράζουμε για 10 λεπτά πριν την κόψουμε.

Short ribs steak

Short ribs steak

Ψήνουμε σε πολύ δυνατή φωτιά στη σχάρα ή σε μαντεμένιο τηγάνι, για 3 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να πάρει χρώμα.Ιδανικό ψήσιμο rare – medium rare.

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων