Καρέ χοιρινό umami

Ψήνουµε στους 170 °C για 60 λεπτά περίπου. Πριν το ψήσιµο τυλίγουµε τα κόκαλα µε αλουµινόχαρτο για να µην καούν.

Στιφάδο αλλιώς

Προσθέτουµε στο πυρίµαχο σκεύος ένα ποτήρι νερό. Ψήνουµε σκεπασµένο σε φούρνο στους 170 °C για µια ώρα, ξεσκεπάζουµε και ψήνουµε για ακόµη 20 λεπτά.

Βουτυράτα πακετάκια μοσχάρι

Τοποθετούµε σε αντικολλητικό ταψί µε λίγο λευκό κρασί και ψήνουµε σκεπασµένο για µιάµιση ώρα περίπου στους 170 °C. Τέλος, ξεσκεπάζουµε και ψήνουµε για 10 λεπτά ακόµη να πάρει χρώµα.

Γεμιστό κοτόπουλο Χριστουγέννων

Ψήνουµε σε ταψί ή σακούλα ψησίµατος σε προθερµασµένο φούρνο στους 170 °C για 60 λεπτά, µέχρι να πάρει ωραίο χρυσαφένιο χρώµα και να ξεροψηθεί.

Ρολό κιμά (Meat loaf)

Τοποθετούμε σε αντικολλητικό ταψί με λίγο λευκό κρασί και ψήνουμε για 50 λεπτά περίπου στους 170 °C.

Γερμανικό χοιρινό ψητό (Schweinebraten)

Τοποθετούμε σε γάστρα ή βαθύ ταψί με ένα ποτήρι λευκό κρασί και ψήνουμε για 2 ώρες περίπου στους 170 °C σκεπασμένο. Ξεσκεπάζουμε 10 λεπτά πριν το τέλος να πάρει χρώμα.