Mustard-flavored lamb chops
Ψήνουμε σε σχάρα ή σχαροτήγανο σε δυνατή φωτιά.
Spicy lamb picanha
Ψήνουμε σε σχάρα σε δυνατή φωτιά.
Tandoori spicy muton
Ψήνουμε σε σχάρα ή σε φούρνο στους 180°C.
Αρνίσια παϊδάκια στη σχάρα
Σουτζουκάκια Σµυρνέικα
Ψήνουµε σε προθερµασµένο φούρνο στους 180 °C για 25 λεπτά, γυρίζουµε καισυνεχίζουµε το ψήσιµο για άλλα 10 λεπτά.
Ρολό αρνάκι με πράσινα βότανα
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C σκεπασμένο για 1 ώρα. Ξεσκεπάζουμε και συνεχίζουμε για ακόμη 45 λεπτά.
Πρόβειες μπουκιές σπετσοφάι
Ψήνουμε σε γάστρα στους 180 °C για 2 ½ ώρες περίπου.
Ρολό ζυγούρι λεμονάτο
Ψήνουμε στους 180 °C για 2 ώρες και 30 λεπτά περίπου. Ρίχνουμε λίγο λευκό κρασί στο ταψί και ιδανικά ψήνουμε πάνω σε κληματόβεργες.
Πουγκάκια ντουέτο κρεατικών
Ψήνουμε στους 170°C για 45 λεπτά περίπου έως ότου πάρουν ωραίο χρυσοκίτρινο χρώμα.
Αρνάκι “εξοχικό”
Σιγομαγειρεύουμε σκεπασμένο σε φούρνο για περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά στους 180°C. Ξεσκεπάζουμε και συνεχίζουμε για 10 λεπτά ώστε να πάρει χρώμα. Κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος ελέγχουμε κάθε τόσο και προσθέτουμε νερό όποτε χρειαστεί.