Σαλάτα βαλεριάνα με καρπούζι, καραμελωμένο αχλάδι και μανούρι
Falafel παντζάρι
Τηγανίζουμε σε φριτέζα στους 170°C.
Lachmacun µε µανιτάρια & καραµελωµένο κρεµµύδι
Νapoleon µελιτζάνας µε σάλτσα λιαστής τοµάτας
Σαλάτα σπανάκι και crumble μανούρι
Δροσερή σαλάτα με αγγούρι και ωμό κολοκυθάκι
Caesar’s καπνιστού σολομού
Μαγειρίτσα μανιταριών
Βάζουµε σε µια κατσαρόλα το παρασκεύασµα, προσθέτουµε 500ml νερό και βράζουµε σκεπασµένο για 30 λεπτά περίπου, σε µέτρια φωτιά. Εναλλακτικά, σε πυρίµαχο σκεύος στο φούρνο στους 180 °C για 30 λεπτά.
Κεμπαπάκια μελιτζάνας
Τηγανίζουμε σε άφθονο λάδι σε φριτέζα ή τηγάνι στους 165°C.