Caesar’s καπνιστού σολομού

Μαγειρίτσα μανιταριών

Βάζουµε σε µια κατσαρόλα το παρασκεύασµα, προσθέτουµε 500ml νερό και βράζουµε σκεπασµένο για 30 λεπτά περίπου, σε µέτρια φωτιά. Εναλλακτικά, σε πυρίµαχο σκεύος στο φούρνο στους 180 °C για 30 λεπτά.
Μελιτζάνες με σάλτσα τομάτας και μοτσαρέλα

Φρέσκα φύλλα μαρούλι & radicchio με αρωματικό dressing

Φρέσκα φύλλα mix μαρούλι με Caesar’s Cream

Κεμπαπάκια μελιτζάνας

Τηγανίζουμε σε άφθονο λάδι σε φριτέζα ή τηγάνι στους 165°C.
Πράσινη σαλάτα με κροκέτες τσιπούρας και dressing εσπεριδοειδών

Σαλάτα radicchio με ψητό κοτόπουλο

Λαζάνια λαχανικών

Ψήνουμε τα λαζάνια σκεπασμένα με αλουμινόχαρτο, σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 30 λεπτά. Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για αλλά 10 λεπτά μέχρι να δημιουργηθεί η επιθυμητή κρούστα.
Μανιταρόσουπα με σοκολάτα
