Picanha – Tapa de Cuadril

Ψήνουμε σε δυνατή φωτιά στη σχάρα.
Ribeye on the bone

Ψήνουμε σε σχάρα ή σχαροτήγανο και με θερμόμετρο μετράμε τη θερμοκρασία πυρήνα για να πετύχουμε το ψήσιμο της αρεσκείας μας. Αν χρειαστεί τελειώνουμε το ψήσιμο στο φούρνο. Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά πριν το κόψουμε.
New York strips – striploin steak

Ψήνουμε σε τηγάνι ή σχαροτήγανο καραμελώνοντας και αρωματίζοντας το κρέας με το βούτυρο.Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά και κόβουμε σε tagliata.Προτεινόμενο ψήσιμο medium rare.
Porterhouse steak

Ψήνουμε σε σχάρα ή σχαροτήγανο. Τελειώνουμε προαιρετικά σε προθερμασμένο φούρνο για 5-7 λεπτά. Ξεκουράζουμε για 10 λεπτά πριν την κόψουμε.
Short ribs steak

Ψήνουμε σε πολύ δυνατή φωτιά στη σχάρα ή σε μαντεμένιο τηγάνι, για 3 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να πάρει χρώμα.Ιδανικό ψήσιμο rare – medium rare.
Σουτζουκάκια Σµυρνέικα

Ψήνουµε σε προθερµασµένο φούρνο στους 180 °C για 25 λεπτά, γυρίζουµε καισυνεχίζουµε το ψήσιµο για άλλα 10 λεπτά
Λουκάνικα BBQ

Ψήνουµε σε σχαροτήγανο ή σχάρα.
Μοσχαρίσιο φρυγαδέλι

Ψήνουµε σε σχάρα να καραµελώσει η σκέπη γυρνώντας να πάρει χρώµα από όλες τις πλευρές. Εναλλακτικά σε φούρνο στο grill.
Βουτυράτα πακετάκια μοσχάρι

Τοποθετούµε σε αντικολλητικό ταψί µε λίγο λευκό κρασί και ψήνουµε σκεπασµένο για µιάµιση ώρα περίπου στους 170 °C. Τέλος, ξεσκεπάζουµε και ψήνουµε για 10 λεπτά ακόµη να πάρει χρώµα.
Ρολό κιμά (Meat loaf)

Τοποθετούμε σε αντικολλητικό ταψί με λίγο λευκό κρασί και ψήνουμε για 50 λεπτά περίπου στους 170 °C.