Lollipop tricolor
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 40 λεπτά.
Ποπιετάκι μοσχάρι με γλυκιά γέμιση
Ψήνουμε σε φούρνο στους 180°C για 25 λεπτά περίπου. Προαιρετικά, περνάμε πρώτα από καυτό τηγάνι.
Butter-style t-bone steak
Ψήνουμε σε σχάρα ή σχαροτήγανo στο βαθμό που επιθυμούμε (ιδανικά maximum 60-62°C στον πυρήνα).Την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 5 λεπτά πριν την κόψουμε.
Chuck eye herby steak
Ψήνουμε σε σχάρα σε δυνατή φωτιά. Η συγκεκριμένη κοπή γίνεται δυσμάσητη εφόσον ψηθεί περισσότερο από medium rare (56-59°C).
Philly cheese steak
Flat iron pepper steak
Ψήνουμε σε σχάρα σε δυνατή φωτιά.
Quesadillas με μοσχάρι
Κεμπάπ σε φέτες
Ψήνουμε στη σχάρα ή σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C.