Philly cheese sandwich

Ψήνουμε τις μπαγκέτες σκεπασμένες σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 15 λεπτά. Στη συνέχεια, ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε για άλλα 15 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί ομοιόμορφα.
Philly cheese steak

Lollipop tricolor

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 40 λεπτά.
Ποπιετάκι μοσχάρι με γλυκιά γέμιση

Ψήνουμε σε φούρνο στους 180°C για 25 λεπτά περίπου. Προαιρετικά, περνάμε πρώτα από καυτό τηγάνι.
Quesadillas με μοσχάρι

Butter-style t-bone steak

Ψήνουμε σε σχάρα ή σχαροτήγανo στο βαθμό που επιθυμούμε (ιδανικά maximum 60-62°C στον πυρήνα).Την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 5 λεπτά πριν την κόψουμε.
Chuck eye herby steak

Ψήνουμε σε σχάρα σε δυνατή φωτιά. Η συγκεκριμένη κοπή γίνεται δυσμάσητη εφόσον ψηθεί περισσότερο από medium rare (56-59°C).
Flat iron pepper steak

Ψήνουμε σε σχάρα σε δυνατή φωτιά.
Picanha κοντοσούβλι

Κεμπάπ σε φέτες

Ψήνουμε στη σχάρα ή σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C.