provil logo 2

Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Νέα συνταγή

Μπουτάκι πετεινού γεμιστό με πλιγούρι

Μπουτάκι γεμιστό γεμιστό με πλιγούρι

Ψήνουµε σε φούρνο στους 180°C για 45 λεπτά περίπου. Κατά τη διάρκεια, προσθέτουµε λίγο νερό αν χρειαστεί.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Γέμιση μεσογειακή με πλιγούρι

Arrabiata

Gold

ΥΛΙΚΑ

4 μπούτια πετεινού αποστεωμένα

40g Μαρινάτα Gold (Κωδ. 50623)

200g Γέµιση Μεσογειακή µε Πλιγούρι (Κωδ. 55509)

250g Σάλτσα Arrabiata (Κωδ. 55736)

100g μανούρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ανακατεύουµε τη Μεσογειακή Γέµιση µε το µανούρι, που το έχουµε κόψει σε κυβάκια.
  2. Γεµίζουµε τον πετεινό µε τη γέµιση και περνάµε από δίχτυ. Εάν θέλουµε αφήνουµε την άκρη από το κόκκαλο για ντεκόρ.
  3. Εξωτερικά κάνουµε επάλειψη µε τη Μαρινάτα Gold.
  4. Τοποθετούµε στη βάση πυρίµαχου σκεύους τη Σάλτσα Arrabiata και αποπάνω τα γεµιστά µπουτάκια.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ - Μπουτάκι πετεινού γεμιστό με πλιγούρι

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

viber
viber

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων