Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Η Αξία Των Παρασκευασμάτων Και Οι Προκλήσεις Του Παραδοσιακού Κρεοπωλείου

Είναι γεγονός ότι η περισσότερη ποσότητα του κρέατος που καταναλώνεται στην Ελλάδα περνά μέσα από το κρεοπωλείο, το οποίο με την πάροδο των χρόνων, δε σταματά να εξελίσσεται.


Σήμερα, το σύγχρονο κρεοπωλείο αποτελεί χώρο αγοράς τροφίμων με βάση το κρέας, στον οποίο απασχολούνται έμπειροι επαγγελματίες με ιδιαίτερες δεξιότητες σε κοπές και προτάσεις για κάθε στυλ μαγειρέματος. Παρέχουν ποικιλία επιλογών έτοιμων για μαγείρεμα, καθώς και κρέας προερχόμενο από διάφορες φυλές ζώων και μεθόδους εκτροφής.


Οι κρεοπώλες του σήμερα λειτουργούν ως καταστήματα ευκολίας για το καθημερινό τραπέζι. Χτίζουν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες τους και παρέχουν εκτός από ποιοτικό κρέας, συμβουλές και οδηγίες μαγειρικής και γαστρονομίας. Με άλλα λόγια, φροντίζουν να προσφέρουν στους πελάτες τους την καλύτερη δυνατή εμπειρία μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.


Αξιοποιώντας τη βαθιά γνώση του προϊόντος και της διαχείρισής του, τη φήμη που τους ακολουθεί, αλλά και την άμεση επαφή με τους πελάτες, μπορούν να προτείνουν διαφορετικά και καινοτόμα προϊόντα, δημιουργώντας με τον τρόπο αυτό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.


Ιδιαίτερα για τους καταναλωτές νεότερων ηλικιών, που χαρακτηρίζονται από το γρήγορο και πιεστικό τρόπο ζωής, ο σύγχρονος κρεοπώλης οφείλει να λειτουργεί με γνώμονα την ανάγκη τους για ευκολία. Τα παρασκευάσματα από κρέας και τα «έτοιμα γεύματα» της βιτρίνας του κρεοπωλείου, είναι προϊόντα προς αυτή την κατεύθυνση.


Για την Provil, ο χώρος του κρεοπωλείου και η υποστήριξη των ειδικών του κρέατος, είναι πρώτη προτεραιότητα. Γι’ αυτό και:
• Βρίσκεται σε διαρκή παρατήρηση της αγοράς και των σύγχρονων διατροφικών τάσεων, ώστε να μπορεί να υποστηρίζει τους συνεργάτες της και να σχεδιάζει τα κατάλληλα προϊόντα γι’ αυτούς.

• Συμμετέχει σε καινοτόμα projects, και μεταδίδει στους συνεργάτες της την τεχνογνωσία που κατέχει.

• Διοργανώνει σε τακτική βάση εκπαιδευτικά σεμινάρια υποστήριξης του κλάδου.

Απώτερος στόχος της: η επιχειρηματική επιτυχία του κρεοπώλη μέσα από ποιοτικά προϊόντα που ικανοποιούν το σύγχρονο και συνάμα απαιτητικό καταναλωτή.

 

Γιατί στην Provil… Εμπνέουμε τη διατροφή, δημιουργούμε τη γεύση!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων