Κύριος στόχος της εταιρείας είναι η ανάδειξη της ελληνικής και μεσογειακής γαστρονομίας, που δεν αποτελεί μόνο πρότυπο σίτισης αλλά συνολικά πρότυπο τρόπου ζωής.
Γεγονός που αποδεικνύει το λόγο για τον οποίο η UNESCO, το 2010 ανακήρυξε τη μεσογειακή διατροφή ως «Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά της Ανθρωπότητας», που μεταδίδεται από γενιά σε γενιά.
Επιδίωξή μας είναι να γίνουμε πρεσβευτές της ελληνικής και μεσογειακής γαστριμαργικής κουλτούρας και να γνωρίσουν οι συνεργάτες μας σε παγκόσμιο επίπεδο, το διατροφικό μας πολιτισμό.
Σήμερα που οι σύγχρονοι Έλληνες σεφ επαναφέρουν στο προσκήνιο τις μαγειρικές παραδόσεις του κάθε τόπου, υιοθετώντας ταυτόχρονα νεωτεριστικές και προοδευτικές ερμηνείες παραδοσιακών συνταγών, η Provil τους παρέχει βοήθεια, υποστήριξη, προϊόντα και εκπαίδευση, ώστε να δημιουργούν εμπνευσμένες συνταγές.
Η Ελλάδα και η Μεσόγειος, εκτός από φανταστικά τοπία, προσφέρουν και μια γαστρονομική παράδοση που μπορεί να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσα από προϊόντα και πιάτα που είναι μοναδικά παγκοσμίως, δίνοντας νέες γευστικές εμπειρίες σε όποιον τη γευτεί.
Η φιλοσοφία και τα προϊόντα της Provil εξάγονται ήδη σε 15 χώρες. Παράλληλα, προλειαίνεται το έδαφος για την περαιτέρω ανάπτυξή της σε νέες αγορές του εξωτερικού.
Οι κύριες αγορές – στόχοι της εταιρείας είναι:
Με εξειδικευμένα και έμπειρα στο διεθνές περιβάλλον στελέχη, με συμμετοχή στις μεγαλύτερες και σημαντικότερες κλαδικές εκθέσεις τροφίμων παγκοσμίως, με συνεχείς επισκέψεις σε πελάτες του εξωτερικού, η εταιρεία εδραιώνει την παρουσία της σε ολόκληρο τον κόσμο.
Provil S.A.
ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Οδός Α3
57022 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: +30 2310 795. 730
[email protected]
Provil S.A.
Λεωφόρος Λαυρίου 101
15354 Γλυκά Νερά Αττικής
Tηλ.: +30 210 6657. 680
[email protected]
Provil S.A.
ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Οδός Α3
57022 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: +30 2310 795. 730
[email protected]
Provil S.A.
Λεωφόρος Λαυρίου 101
15354 Γλυκά Νερά Αττικής
Tηλ.: +30 210 6657. 680
[email protected]
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.