Αρχική > Γαστρονομία
Η εμπειρία και οι γνώσεις της Provil, στον χώρο της βιομηχανίας τροφίμων, της γαστρονομίας και του κάθε επαγγελματία παραγωγού τροφίμων, αναπτύσσονται και μέσα από το Εκπαιδευτικό Κέντρο της εταιρείας (Provil Experience Center – PEC).
Στο χώρο του PEC που αναβαθμίζεται συνεχώς με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, διοργανώνονται εκπαιδευτικές συναντήσεις και ενημερώσεις για όλες τις νέες τάσεις (γεύσεις, τεχνικές μαγειρικής και εξοπλισμού). Οι εφαρμογές υλικών, η ανάπτυξη νέων συνταγών, η αξιοποίηση εναλλακτικών λύσεων απαντούν στις ανάγκες της γαστρονομίας για δημιουργικότητα, έμπνευση και πρωτοτυπία.
Όσον αφορά τον κλάδο της εστίασης, τόσο οι επαγγελματίες όσο και οι μελλοντικοί Σεφ και Μάγειρες, έρχονται σε επαφή με το σύνολο του εξοπλισμού που απαρτίζει την επαγγελματική κουζίνα. Μέσω του Εκπαιδευτικού Κέντρου της Provil, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και να δοκιμάσουν τόσο τεχνικές μαγειρικής όσο και διαχείρισης εξοπλισμού, αλλά και να ενημερωθούν για πιο σύγχρονες μεθόδους μαγειρικής που αφορούν την ελληνική και τη διεθνή κουζίνα.
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.