1kg μοσχαρίσιο φιλέτο
300g μανιτάρια λευκά ή portobello ψιλοκομμένα
15g Μαρινατα Gold (Kωδ.50623)
100g προσούτο
1 φύλλο σφολιάτας
40g Μουστάρδα Dijon (Κωδ. 12200)
20ml Ελαιόλαδο
Αλάτι – πιπέρι
Για το σερβίρισμα
200g σπαράγγια φρέσκα
200g μπρόκολο
40g βούτυρο
150g Σάλτσα Mise En Place Κρασάτη (Kωδ. 55737)
50g Φυσικός Xυμός Λεμόνι (Κωδ. 55942)
Αλάτι, πιπέρι
Οδηγίες σερβιρίσματος
Σερβίρεται με ζεστά σπαράγγια και μπρόκολο σοτέ σε βούτυρο και λεμόνι.
Κόβεται το Wellington σε φέτες και συνοδεύεται με Σάλτσα Κρασάτη.
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.