Οι συνεχείς μεταβολές στις διατροφικές τάσεις και συνήθειες απαιτούν από τον επαγγελματία κρεοπώλη αυξημένη εγρήγορση. Η Provil, πάντα πιστή στην υπόσχεσή της να μεταλαμπαδεύει τη γνώση, πραγματοποίησε σε συνεργασία με το Σωματείο Κρεοπωλών Θεσσαλονίκης ένα ακόμα σεμινάριο για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις.
Οι επαγγελματίες κρεοπώλες που βρέθηκαν στις 10 Μαΐου 2023 στις εγκαταστάσεις της Provil στη Σίνδο, ενημερώθηκαν για “Ανοιξιάτικες & Καλοκαιρινές Προτάσεις” με έμφαση στις Κουζίνες του Κόσμου, οι οποίες έχουν πλέον αποκτήσει το δικό τους κοινό.
Οι συμμετέχοντες είχαν ακόμα την ευκαιρία να λάβουν χρήσιμες πληροφορίες για τη μαγειρική αξιοποίηση των προϊόντων Provil, καθώς και συμβουλές για τη βελτίωση της γενικότερης εμπειρίας των πελατών από τα παρεχόμενα προϊόντα και υπηρεσίες μέσα στο κατάστημα.
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, ακολούθησε μπουφές με τις έθνικ συνταγές που παρουσιάστηκαν νωρίτερα από την ομάδα της Provil.