Η provil είχε τη χαρά να συμμετάσχει στο Ετήσιο Συμπόσιο 2025 της Ένωσης Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδας (Culinary Professionals Greece), που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο MAKEDONIA PALACE στη Θεσσαλονίκη.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η provil τιμήθηκε ως Premium Partner, αναγνωρίζοντας την αφοσίωσή της στην ποιότητα και την καινοτομία στον τομέα της γαστρονομίας. Η συμμετοχή μας σε αυτό το σημαντικό γαστρονομικό event ενισχύει τη δέσμευσή μας να προάγουμε την ελληνική γαστρονομία σε κάθε γωνιά του κόσμου.
Είμαστε περήφανοι που υποστηρίζουμε την Ένωση στην αποστολή της να αναδείξει την ελληνική κουζίνα και να ενισχύσει την επαγγελματική μαγειρική τέχνη στην Ελλάδα.