Η Provil που πάντα παρακολουθεί στενά όλες τις τάσεις και εξελίξεις στον τομέα της διατροφής και της τεχνολογίας τροφίμων, συμμετείχε ως χορηγός στο 19ο διεθνές συνέδριο Food Colloids 2024.
Το συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, είχε ως θέμα του πώς μπορεί η επιστήμη των κολλοειδών να χρησιμοποιηθεί στην εύρεση νέων βιώσιμων λύσεων στα τρόφιμα (USING COLLOID SCIENCE TO FIND NEW SUSTAINABLE SOLUTIONS IN FOOD).
Το συνέδριο παρακολούθησαν περισσότεροι από 300 επιστήμονες από τον τομέα της τεχνολογίας τροφίμων, ανάμεσά τους και τα στελέχη του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης της Provil, και ενημερώθηκαν για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις στον κλάδο των τροφίμων.