Τα έτοιμα γεύματα “Go Cook®” ήταν το θέμα του νέου σεμιναρίου που διοργάνωσε πρόσφατα η Provil για τους συνεργάτες της, επαγγελματίες κρεοπώλες.
Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024, κρεοπώλες προσκεκλημένοι της Provil βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του concept “Go Cook®” και της προστιθέμενης αξίας που προσφέρει στο κρεοπωλείο του σήμερα.
Τα –έτοιμα για μαγείρεμα γεύματα– “Go Cook®” είναι μία ιδέα της Provil που προσφέρει όλα τα οφέλη του σπιτικού φαγητού, χωρίς καμία προετοιμασία από τον καταναλωτή.
Στη συνέχεια, παρουσιάστηκαν εφαρμογές των συνταγών “Go Cook®” από τους chef της Provil, ενώ μετά τη λήξη του σεμιναρίου ακολούθησε μπουφές.