Με θέμα «Η τοπική γαστρονομία στο Προσκήνιο» πραγματοποιήθηκε σεμινάριο εκπαίδευσης στις 30 Μαρτίου 2022, στην πόλη των Ιωαννίνων.
Στους συμμετέχοντες παρουσιάστηκε από τα στελέχη της Provil η φιλοσοφία της εταιρείας για ποιοτική και γευστική διατροφή και στη συνέχεια, έγινε αναλυτική ενημέρωση και επίδειξη εφαρμογών και χρήσης των προϊόντων της, από τους chef της.
Οι επαγγελματίες του χώρου που παρακολούθησαν τα σεμινάρια με μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό, έφυγαν με πολλές πρωτότυπες ιδέες και λύσεις για το μενού των εστιατορίων τους.