Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα «Διαχείριση Κρέατος», που πραγματοποιήθηκε στις 23 Μαρτίου 2022, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της Provil (Provil Experience Center – PEC), στη Λ. Λαυρίου 101, στην Αθήνα.
Κατά τη διάρκειά του αναπτύχθηκε θεματολογία που σχετίζεται με την Ωρίμανση του κρέατος, τις Κοπές του, το Μαρινάρισμα και την μέθοδο προετοιμασίας Sous vide.
Έγιναν πρακτικές εφαρμογές των προϊόντων της Provil, ενώ, το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με γευστικές δοκιμές.
Το έντονο ενδιαφέρον των επαγγελματιών που το παρακολούθησαν, εκδηλώθηκε με πλήθος ερωτήσεων και συζήτηση στο τέλος.