Στην Αρμενία ταξίδεψε η ομάδα της Provil και συμμετείχε σε εκδηλώσεις και σεμινάρια εκπαίδευσης των επαγγελματιών της μαζικής εστίασης της χώρας.
Το κεντρικό θέμα του σεμιναρίου ήταν η σύγχρονη ελληνική γαστρονομία, και οι συμμετέχοντες επαγγελματίες του χώρου είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα της Provil και να γευτούν τις δημιουργίες που επιμελήθηκε ο Head Chef της εταιρείας.
Το τριήμερο που είχε έντονο άρωμα Ελλάδας, ήταν πλούσιο σε εκδηλώσεις και παρουσιάσεις, μεταξύ άλλων τη συμμετοχή και παρουσίαση της Provil στην πρωινή εκπομπή BariLuys, GoodMorning, Armenia TV, ενώ ολοκληρώθηκε με μία θεματική βραδιά αφιερωμένη στην ελληνική γαστρονομία που έγινε σε τοπικό εστιατόριο.