Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022, στις εγκαταστάσεις της Provil στη Θεσσαλονίκη, το σεμινάριο με θέμα «Εορταστικές Προτάσεις» για το Κρεοπωλείο.
Οι συμμετέχοντες επαγγελματίες κρεοπώλες, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις εφαρμογές των συνταγών από το νέο χριστουγεννιάτικο τεύχος Meat Trends της Provil.
Επιπλέον, δόθηκαν χρήσιμες συμβουλές σχετικές με την πώληση και την κοστολόγηση των συνταγών.
Μετά το πέρας του σεμιναρίου, ακολούθησε μπουφές με τα εορταστικά παρασκευάσματα που παρουσιάστηκαν νωρίτερα από τους σεφ της εταιρείας.
Το σεμινάριο έγινε σε συνεργασία με το Σωματείο Κρεοπωλών Θεσσαλονίκης.