Προσκεκλημένη της Ashanti International School of Culinary Arts, της μεγαλύτερης σχολής μαγειρικής στο Λοτζ της Πολωνίας, ήταν η Provil, στις 4 και 5 Απριλίου 2022.
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν οι επαγγελματίες Chef της χώρας αυτής, να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τα προϊόντα της εταιρείας −που αποτελούν και το πιο πολύτιμο “εργαλείο” τους− και να ταξιδέψουν στις γεύσεις του ελληνικού street food, δημιουργώντας πιάτα υψηλών προδιαγραφών για το μενού των εστιατορίων τους.
Μέσα από τις συνταγές, και τους γευστικούς συνδυασμούς που παρουσίασαν οι Chef της εταιρείας, αναδείχτηκε το ελληνικό street food ενθουσιάζοντας τους Πολωνούς μάγειρες.