Ένα ακόμα απόλυτα επιτυχημένο webinar πραγματοποιήθηκε από την Provil την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024.
Επαγγελματίες από το χώρο του ξενοδοχείου αλλά και της γαστρονομίας, ανταποκρίθηκαν θερμά στο κάλεσμα της εταιρείας και παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το σεμινάριο με θέμα τη «Ζεστή Κουζίνα» που παρουσιάστηκε από τον R&D Chef της Provil, Φώτη Πλατέλλα, και τους Chef Λουκά Φελεσάκη και Ηλία Σιαμπάνη.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου αναλύθηκαν ζητήματα καινοτομίας, παραγωγικότητας και cost control, ενώ οι τρεις chef της εταιρείας παρουσίασαν συνταγές ειδικά σχεδιασμένες για το «Δημιουργικό Μπουφέ» του ξενοδοχείου.