Στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της Provil (Provil Experience Center) φιλοξενήθηκε διαδικτυακά η ομάδα των επαγγελματιών της εστίασης, του ομίλου Grecotel Hotels & Resorts σε ένα webinar που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022.
Θέμα του σεμιναρίου ήταν το Casual Dining.
Tο πρόγραμμα περιλάμβανε αρχικά την παρουσίαση της Provil από τον κ. Παύλο Βλάχο, τον Προϊστάμενο Πωλήσεων HO.RE.CA., και στη συνέχεια ακολούθησαν Τεχνικές και Είδη Μαριναρίσματος από τον Chef της Provil κ. Φώτη Πλατέλλα.
Οι συμμετέχοντες είχαν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαγειρικές εφαρμογές από τον Chef της εταιρείας και τον Υπεύθυνο Ανάπτυξης Πελατών HO.RE.CA., κ. Γιάννη Θεοδωρόπουλο.
Μερικές από τις συνταγές που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου ήταν: Ramen Πικάντικης Γαρίδας – Flat Iron µε Chimichurri – Σαλάτα µε Κρουτόν, Μανούρι & Rasberry – και Tacos al Pastor.
Συνταγές, στις οποίες η χρήση και αξιοποίηση προϊόντων της Provil, δίνει τη γεύση, την υφή και την εμφάνιση, που τις κάνουν μοναδικές.