H Provil, πιστή στο όραμά της να δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα υψηλής γεύσης και ευκολίας, συμμετείχε και φέτος στην κορυφαία έκθεση για τα τρόφιμα με το γενικό concept “The Future of Food”.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, παρουσιάστηκαν νέα προϊόντα για τη Μαζική Εστίαση, όπως η Σάλτσα Hollandaise, που με την πλούσια γεύση και σύστασή της, είναι μία Quick n’ Tasty λύση για κάθε μάγειρα.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν για τους επαγγελματίες του κλάδου και οι προτάσεις προϊόντων όπως η Cheddar Sandwich Cream, η Caesar’s Cream, και η Σάλτσα Τομάτας Professional, οι οποίες με την υψηλή απόδοσή τους αποτελούν ήδη σημαντικό εργαλείο στις κουζίνες τους.
Επιπλέον, οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις προτάσεις των Chefs της εταιρείας σε ποικιλίες εφαρμογών «με κρέας και χωρίς κρέας» χρησιμοποιώντας τα προϊόντα της.
Σημαντικό ενδιαφέρον αγοραστών και κοινού προσέλκυσαν και οι νέες σάλτσες COOK at HOME, του «10λεπτου».
Η COOK at HOME σύστησε έναν νέο τρόπο μαγειρέματος, με τις 4 νέες, πεντανόστιμες συνταγές της (γαριδομακαρονάδα, κοτόπουλο αλά κρεμ, τηγανιά κρασάτο κοτόπουλο και κοτόπουλο ριγανάτο), με όλα τα υλικά μέσα σε ένα μπουκαλάκι, έτοιμες στο δεκάλεπτο!
Οι νέες σάλτσες ήρθαν για να συμπληρώσουν ιδανικά τη γκάμα των προϊόντων COOK at HOME, τα οποία γνωρίζουν ήδη μεγάλη αποδοχή από το καταναλωτικό κοινό, προσφέροντας απίστευτη ευκολία και νοστιμιά στο καθημερινό τραπέζι.