Τοματομπουκιές με άρωμα Ιταλίας

Ψήνουμε τις τοματομπουκιές σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 10-15 λεπτά ή εναλλακτικά τηγανίζουμε σε φριτέζα στους 160°C μέχρι να ροδίσουν.
Vegan cauliflower popcorn

Ψήνουμε το παναρισμένο κουνουπίδι σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 10-15 λεπτά ή τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρει ένα χρυσαφένιο χρώμα.
Crunchy veg burger

Ψήνουµε τα µπιφτέκια σε προθερµασµένο φούρνο στους 180°C για 15-20 λεπτά ή τηγανίζουµε σε τηγάνι µε ηλιέλαιο σε µέτρια φωτιά µέχρι να ροδίσουν.
Vegan κεφτέδες Ανατολής

Ψήνουμε τους κεφτέδες σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 10-15 λεπτά ή τους τηγανίζουμε με ηλιέλαιο σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν.
Lachmacun µε µανιτάρια & καραµελωµένο κρεµµύδι

Φρέσκα φύλλα μαρούλι & radicchio με αρωματικό dressing

Φρέσκα φύλλα mix μαρούλι με Caesar’s Cream

Κεμπαπάκια μελιτζάνας

Τηγανίζουμε σε άφθονο λάδι σε φριτέζα ή τηγάνι στους 165°C.
Λαζάνια λαχανικών

Ψήνουμε τα λαζάνια σκεπασμένα με αλουμινόχαρτο, σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 30 λεπτά. Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για αλλά 10 λεπτά μέχρι να δημιουργηθεί η επιθυμητή κρούστα.
Ανατολίτικο falafel με δροσερή sauce
