Group 3108@2x

Your list

Σύνδεση

Όνομα χρήστη*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Αστακομακαρονάδα

NEW

αστακομακαρονάδα

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Τομάτας Professional

Pesto λιαστής τομάτας

Bisque Οστρακοειδών

ΥΛΙΚΑ

1kg αστακός

200g Σάλτσα Τομάτας Professional (Κωδ. 55213)

30g Bisque Οστρακοειδών (Κωδ. 43718)

30g Pesto Λιαστής Τομάτας (Κωδ. 55654)

500g λιγκουίνι

100g τοματίνια

1 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος

1 κ.σ. βασιλικός ψιλοκομμένος

50ml λευκό κρασί

100ml νερό

1 τομάτα αποφλοιωμένη σε κυβάκια (μόνο η σάρκα)

Αλάτι-πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Αλατοπιπερώνουμε τον αστακό και τον περνάμε από καυτό τηγάνι με ελαιόλαδο και από τις δύο πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε λίγο νερό και βράζουμε για 3-4 λεπτά. Αποσύρουμε σε ένα πιάτο.
  2. Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε τα τοματίνια με το Pesto Λιαστής Τομάτας και προσθέτουμε τη Σάλτσα Τομάτας Professional, το νερό και την Bisque Οστρακοειδών. Βράζουμε για 2-3 λεπτά.
  3. Βράζουμε σε άφθονο αλατισμένο νερό τα ζυμαρικά στο μισό χρόνο των οδηγιών και τα στραγγίζουμε.
  4. Ρίχνουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα τα ζυμαρικά και μόλις πάρουν βράση προσθέτουμε τα αρωματικά, την τομάτα σε κύβους και τον αστακό, και βράζουμε για 2-3 λεπτά μέχρι δέσει το φαγητό.
  5. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε σε πιάτο με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο.

Μοιραστείτε το

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Όνομα χρήστη*
Μόνο λατινικούς χαρακτήρες
Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων