Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Καλαμαράκι γεμιστό με πλιγούρι και κινόα

NEW

Καλαμαράκι γεμιστό με πλιγούρι και κινόα

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Σαγανάκι τομάτα

Pesto λιαστής τομάτας

Πάστα σκόρδου

Balsamico

ΥΛΙΚΑ

3-4 μεγάλα καλαμάρια καθαρισμένα

50g Σάλτσα Balsamico (Κωδ. 55053)

150g Mise en Place Σάλτσα Σαγανάκι Τομάτα (Κωδ. 55752)

20g Pesto Λιαστής Τομάτας (Κωδ. 55654)

1 κ. σ. Πάστα Σκόρδου (Κωδ. 55014)

50g κινόα

100g πλιγούρι

1 κολοκυθάκι

1 πιπεριά Φλωρίνης

50g φέτα θρυμματισμένη

1 κ. σ. ψιλοκομμένος φρέσκος δυόσμος

1 κ. σ. ψιλοκομμένος φρέσκος άνηθος

½ ποτήρι λευκό κρασί

200ml νερό

50ml ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε κατσαρόλα σοτάρουμε την πιπεριά και το κολοκυθάκι σε κυβάκια και προσθέτουμε το λευκό κρασί, τη Σάλτσα Σαγανάκι Τομάτα και το Pesto Λιαστής Τομάτας.
  2. Προσθέτουμε το πλιγούρι, την κινόα και το νερό. Αφού βράσουν για 5 λεπτά αποσύρουμε και προσθέτουμε τα αρωματικά και τη φέτα.
  3. Μόλις κρυώσει η γέμιση, γεμίζουμε τα καλαμάρια και κλείνουμε με οδοντογλυφίδα. Βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος, περιχύνουμε το ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε.
  4. Ψήνουμε στο φούρνο, σε δυνατή φωτιά, για 15 λεπτά και πριν σερβίρουμε καραμελώνουμε σε σχαροτήγανο με τη Σάλτσα Balsamico. Σερβίρουμε ιδανικά με πράσινη σαλάτα.

Μοιραστείτε το

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων