fbpx
Group 3108@2x

EN

RU

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Καραμελωμένη πανσέτα sous vide

T12A0550 1

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Μαρινάτα Smokey BBQ

Rub Sweet & Smokey

2kg πανσέτα κομμάτι (Μ/Ο)

80g Sweet & Smokey Meat Rub (Κωδ. 51009)

40g Μαρινάτα Smokey BBQ (Κωδ. 50625)

10g αλάτι

  1. Χαράσσουμε την επιφάνεια της πανσέτας για να μπορεί να μαριναριστεί καλύτερα. Προαιρετικά φινίρουμε τα κόκαλα για καλύτερη παρουσίαση.
  2. Αναμειγνύουμε τη μισή Mαρινάτα Smokey BBQ, με το αλάτι και το Sweet & Smokey Meat Rub. Απλώνουμε το μείγμα σε όλη την επιφάνεια του κρέατος τρίβοντας με το χέρι, έτσι ώστε να εισχωρήσει καλά και στις τομές.
  3. Δένουμε με σπάγκο για να διατηρήσει το σχήμα και το βάζουμε σε σακούλα vacuum.
  4. Μαγειρεύουμε στους 72°C για 12 ώρες σε roner. Μόλις είναι έτοιμο βάζουμε τη σακούλα σε νερό με πάγο.
  5. Για το καραμέλωμα, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190°C και αφού κάνουμε επάλειψη με την υπόλοιπη μαρινάτα, ψήνουμε για 10-15 λεπτά να πάρει χρώμα και να αποκτήσει "sticky" υφή εξωτερικά.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων