Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Καραμελωμένη πανσέτα sous vide

Καραμελωμένη πανσέτα sous vide, με Sweet & Smokey Meat Rub που θωρακίζει το κρέας και διατηρεί την υγρασία του χαρίζοντας τέλεια κρούστα και εκλεπτυσμένη γεύση.
Provil - Καραμελωμένη πανσέτα sous vide

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Μαρινάτα Smokey BBQ

Rub Sweet & Smokey

ΥΛΙΚΑ

2kg πανσέτα κομμάτι (Μ/Ο)

80g Sweet & Smokey Meat Rub (Κωδ. 51009)

40g Μαρινάτα Smokey BBQ (Κωδ. 50625)

10g αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Χαράσσουμε την επιφάνεια της πανσέτας για να μπορεί να μαριναριστεί καλύτερα. Προαιρετικά φινίρουμε τα κόκαλα για καλύτερη παρουσίαση.
  2. Αναμειγνύουμε τη μισή Mαρινάτα Smokey BBQ, με το αλάτι και το Sweet & Smokey Meat Rub. Απλώνουμε το μείγμα σε όλη την επιφάνεια του κρέατος τρίβοντας με το χέρι, έτσι ώστε να εισχωρήσει καλά και στις τομές.
  3. Δένουμε με σπάγκο για να διατηρήσει το σχήμα και το βάζουμε σε σακούλα vacuum.
  4. Μαγειρεύουμε στους 72°C για 12 ώρες σε roner. Μόλις είναι έτοιμο βάζουμε τη σακούλα σε νερό με πάγο.
  5. Για το καραμέλωμα, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190°C και αφού κάνουμε επάλειψη με την υπόλοιπη μαρινάτα, ψήνουμε για 10-15 λεπτά να πάρει χρώμα και να αποκτήσει "sticky" υφή εξωτερικά.

Μοιραστείτε το

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων