provil logo 2

Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Κεφτεδάκια με σάλτσα τομάτας Velluto Napoli

NEW

Κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας Velluto Napoli

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Velluto Napoli

Combi κεφτεδάκι

Πάστα σκόρδου

ΥΛΙΚΑ

Για τα κεφτεδάκια:

500g κιμάς μοσχαρίσιος

62g μείγμα Combi Κεφτεδάκι (κωδ. 45512)

125ml νερό

12ml ηλιέλαιο

 

Για τη σάλτσα:

400g Σάλτσα Τομάτας Velluto Napoli (κωδ. 55228)

30ml ελαιόλαδο

5g Πάστα Σκόρδου (κωδ. 55014)

Αλάτι

Πιπέρι

Θυμάρι ή ρίγανη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τα κεφτεδάκια:

  1. Σε μπολ, ενυδατώνουμε το μείγμα Combi Κεφτεδάκι με το νερό και το αφήνουμε να σταθεί για 5 λεπτά.
  2. Προσθέτουμε τον κιμά και το ηλιέλαιο. Ζυμώνουμε καλά μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές.
  3. Πλάθουμε κεφτεδάκια περίπου 30g το καθένα και τα τηγανίζουμε σε φριτέζα στους 170°C για 3–4 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν ομοιόμορφα.

 

Για τη σάλτσα:

  1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι και σοτάρουμε την πάστα σκόρδου.
  2. Προσθέτουμε τη Σάλτσα Τομάτας Velluto Napoli, αλατοπίπερο και το θυμάρι ή τη ρίγανη. Σιγοβράζουμε για 5 λεπτά.

Σερβίρισμα:

Απλώνουμε πρώτα τη σάλτσα στο πιάτο και τοποθετούμε από πάνω τα κεφτεδάκια. Γαρνίρουμε με φρέσκο θυμάρι ή ρίγανη. Μπορούμε να τα συνοδεύσουμε με τηγανητές πατάτες ή φέτα.

Μοιραστείτε το

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων