Group 3108@2x

Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Μάγουλα με νιόκι και τρούφα

ΜΑΓΟΥΛΑ ΜΕ ΝΙΟΚΙ ΚΑΙ ΤΡΟΥΦΑ

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Τυριών Premium

Κρασάτη

Πάστα τρούφας

Demi glace Premium

ΥΛΙΚΑ

1kg μάγουλα γάλακτος καθαρισμένα

2lt νερό

100ml κόκκινο κρασί ξηρό

100g Demi Glace Premium (Κωδ. 43821)

250g Σάλτσα Κρασάτη (Κωδ. 55737)

Λίγο φρέσκο θυμάρι

500g νιόκι πατάτας

50g βούτυρο

Λίγο ελαιόλαδο

1 μαύρη τρούφα

 

Για τον πουρέ κάστανο

250g κάστανα σε πουρέ

150g μανιτάρια

100g Πάστα Τρούφας (Κωδ. 55127)

1 κ. σ. κρεμμύδι λεπτοκομμένο

Αλάτι – πιπέρι

1 κ. σ. ελαιόλαδο

 

Για τον αφρό φέτας

100g φέτα

60g Σάλτσα Τυριών Premium (Κωδ. 43823)

400ml γάλα

150ml κρέμα γάλακτος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε βαθιά κατσαρόλα σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο τα μάγουλα, αφού πρώτα τα έχουμε αλατοπιπερώσει, να πάρουν χρώμα. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τη Σάλτσα Κρασάτη και το νερό. Βράζουμε σκεπασμένα μέχρι να μαλακώσουν.
  2. Αφαιρούμε τα μάγουλα όταν είναι έτοιμα, χτυπάμε τη σάλτσα με ραβδομπλέντερ να ομογενοποιηθεί και την επαναφέρουμε στη φωτιά.
  3. Προσθέτουμε τη Σάλτσα Demi Glace Premium και βράζουμε 2-3 λεπτά ακόμη. Αποσύρουμε και ενσωματώνουμε και το βούτυρο.
  4. Σε κατσαρολάκι βάζουμε τα υλικά για τον αφρό και ανακατεύουμε μέχρι να πάρουν βράση. Ρίχνουμε το μείγμα σε σιφόν. Διατηρούμε χλιαρό.
  5. Σε μικρή κατσαρόλα ετοιμάζουμε τον πουρέ. Σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια σε κυβάκια και προσθέτουμε τον πουρέ κάστανο και τέλος την τρούφα. Ανακατεύουμε καλά και αποσύρουμε.
  6. Σε πλασωτέ κατσαρόλα ζεσταίνουμε λίγη από τη σάλτσα και προσθέτουμε τα νιόκι.
  7. Σερβίρουμε σε πιάτο τα νιόκι, από πάνω τοποθετούμε ένα μάγουλο και περιχύνουμε την υπόλοιπη σάλτσα. Τέλος, από πάνω τοποθετούμε ένα κενέλ από τον πουρέ και φρεσκοτριμμένη τρούφα. Προσθέτουμε λίγο από τον αφρό φέτας πριν το σερβίρισμα.

Μοιραστείτε το

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων