Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Μοσχαράκι οσομπούκο

Ο συνδυασμός της Κρασάτης Σάλτσας με την Demi Glace Gourmet δίνουν στο osso buco ακόμα πιο πλούσια γεύση κρέατος.
Provil - Μοσχαράκι οσομπούκο

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Κρασάτη

Demi glace gourmet

ΥΛΙΚΑ

1,5kg οσομπούκο μοσχάρι

250g Σάλτσα Κρασάτη (Κωδ. 55737)

50g Σάλτσα Demi Glace Gourmet (Κωδ. 43802)

100g σέλινο

100g καρότο

Λίγο κόκκινο κρασί

50ml ελαιόλαδο

1 κουταλιά πελτές τομάτας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Αλατοπιπερώνουμε ελαφρώς το οσομπούκο. Σε μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο καλά, προσθέτουμε το μοσχάρι και το θωρακίζουμε.
  2. Κόβουμε σε χοντρές φέτες τα λαχανικά. Τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα και τα σοτάρουμε. Σβήνουμε με το κρασί.
  3. Συμπληρώνουμε νερό (περίπου 1lt) μέχρι να σκεπαστούν τα υλικά και προσθέτουμε τη Σάλτσα Κρασάτη, την Demi Glace Gourmet και τον πελτέ.
  4. Ανακατεύουμε, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 2 ώρες σε χαμηλή φωτιά.
  5. Ιδανικά σερβίρουμε με πουρέ πατάτας ή και σελινόριζας.

Μοιραστείτε το

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων