1kg μπακαλιάρος
450g Tempura Fix (Κωδ. 40074)
500ml νερό
1g πιπέρι μαύρο
1g κουρκουμάς
Ηλιέλαιο για τηγάνισμα
50g Aioli Sandwich Cream (για dip) (Κωδ. 55132)
Για τη σκορδαλιά
500g πατάτες βρασμένες και περασμένες σε πουρέ
100g Πάστα Σκόρδου (Κωδ. 55014)
50ml ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο μοσχοκάρυδο
Για τη σκορδαλιά
Αρωματίζουμε τον πουρέ από τις πατάτες με την Πάστα Σκόρδου, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και μία πρέζα μοσχοκάρυδο.
Συνοδεύστε ιδανικά με φρεσκοτηγανισμένες πατάτες και Aioli Sandwich Cream. Αντικαταστήστε το νερό στην Tempura με μπύρα για πιο αφράτο κουρκούτι.
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.