Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Μπακαλιάρος σκορδαλιά

Μπακαλιάρος σκορδαλιά

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Tempura fix

Πάστα σκόρδου

Αγιολί

ΥΛΙΚΑ

1kg μπακαλιάρος

450g Tempura Fix (Κωδ. 40074)

500ml νερό

1g πιπέρι μαύρο

1g κουρκουμάς

Ηλιέλαιο για τηγάνισμα

50g Aioli Sandwich Cream (για dip) (Κωδ. 55132)

 

Για τη σκορδαλιά

500g πατάτες βρασμένες και περασμένες σε πουρέ

100g Πάστα Σκόρδου (Κωδ. 55014)

50ml ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Λίγο μοσχοκάρυδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ετοιμάζουμε το κουρκούτι ανακατεύοντας τα 350g Tempura Fix, το νερό, το πιπέρι και τον κουρκουμά.
  2. Kόβουμε σε κομμάτια τον μπακαλιάρο και τα ‘αλευρώνουμε’ με την Tempura που κρατήσαμε.
  3. Περνάμε τα κομμάτια από το κουρκούτι και τηγανίζουμε να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα. Βγάζουμε τον μπακαλιάρο και τον τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.

 

Για τη σκορδαλιά

Αρωματίζουμε τον πουρέ από τις πατάτες με την Πάστα Σκόρδου, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και μία πρέζα μοσχοκάρυδο.

 

Συνοδεύστε  ιδανικά με φρεσκοτηγανισμένες πατάτες και Aioli Sandwich Cream. Αντικαταστήστε το νερό στην Tempura με μπύρα για πιο αφράτο κουρκούτι.

Μοιραστείτε το

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων