fbpx
Group 3108@2x

EN

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Πικάντικη σαλάτα με φιλέτο πάπιας & dressing κόκκινων φρούτων

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Red Twist

Ανθός αλατιού

Rub Golden

150g φιλέτο πάπιας

40g διάφορα φύλλα από microgreens (άγρια ρόκα, ραπανάκι, σινάπι & μιζούνα)

100g Red Twist Dressing (Κωδ. 55308)

5g Καρύκευμα Golden Rub (Κωδ. 51012)

Λίγο ελαιόλαδο

 

Για το Dressing

1 κ.γ. μουστάρδα Dijon

50g ελαιόλαδο

1 κ.σ. goji berry

1 κ.σ. χυμό lime

 

Για τη Φλωρεντίν

100g φιλέ αμύγδαλο

20g ηλιόσποροι

20g μαργαρίνη

20g βούτυρο

60g ζάχαρη

30g μέλι

2g Καρύκευμα Golden Rub (Κωδ.51012)

1 πρέζα Ανθό Αλατιού (Κωδ. 40026)

  1. Καρυκεύουμε το φιλέτο πάπιας με το Golden Rub και σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά, πρώτα από την πλευρά της πέτσας για 3-4 λεπτά μέχρι η πέτσα να γίνει τραγανή. Γυρίζουμε από την άλλη πλευρά και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 3-4 λεπτά.
  2. Σβήνουμε με τη μισή ποσότητα Red Twist και αποσύρουμε μόλις καραμελώσει. Αφήνουμε να ξεκουραστεί.

 

Για τη Φλωρεντίν

  1. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε τη μαργαρίνη, το βούτυρο τη ζάχαρη και το μέλι και μόλις λιώσουν ρίχνουμε το φιλέ αμύγδαλο και ανακατεύουμε.
  2. Απλώνουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε για 15’ στους 180°C.
  3. Μόλις το βγάλουμε από το φούρνο αμέσως ρίχνουμε τον Ανθό Αλατιού και το Golden Rub.

 

Για το Dressing

Βάζουμε σε μπλέντερ το υπόλοιπο Red Twist, τα goji berry μουλιασμένα, τη μουστάρδα και το ελαιόλαδο και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα.

 

Μαρινάρουμε τη σαλάτα σε μια μπασίνα με 2-3 κουταλιές από το dressing. Σερβίρουμε σε ένα πιάτο την πάπια κομμένη σε λεπτές φέτες, τοποθετούμε από πάνω τη σαλάτα, σπάμε 1-2 κομμάτια από τη φλωρεντίν και γαρνίρουμε με λίγο επιπλέον dressing.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων