fbpx
Group 3108@2x

EN

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Πράσινη σαλάτα με κροκέτες τσιπούρας και dressing εσπεριδοειδών

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Panko

Tempura fix

Orange Twist

Rub Citrus

300g φιλέτα τσιπούρας

50g Tempura Fix (Κωδ. 40074)

300g Πανάρισμα Panko (Κωδ. 37483)

100g Orange Twist (Κωδ. 55307)

5g Καρύκευμα Citrus Rub (Κωδ. 51014)

100g σαλάτα βαλεριάνα

100g σαλάτα lolo green

50g σαλάτα mesclan

2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

100ml ελαιόλαδο

50g κάπαρη με κοτσάνι

1 lime

Φιλέτα εσπεριδοειδών (γκρέιπφρουτ, πορτοκάλι, σαγκουίνι)

½  κ.γ. πούδρα μαύρο σκόρδο

Λίγο σχοινόπρασσο

Λίγο μάραθο

Λίγα φύλλα καπουτσίνο ή φύλλα κάπαρης

  1. Φιλετάρουμε και ψιλοκόβουμε την τσιπούρα. Σε μια μπασίνα ανακατεύουμε το ψάρι με το Καρύκευμα Citrus, προσθέτουμε το σχοινόπρασσο, τον μάραθο και τον μαϊντανό ψιλοκομμένα, και ξύσμα από lime.
  2. Ετοιμάζουμε την Tempura σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και ρίχνουμε μια κουταλιά στο μείγμα ψαριού και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθεί. Πλάθουμε σε μικρές κροκέτες και τις αφήνουμε στο ψυγείο για 10’-15’ να σφίξουν.
  3. Περνάμε τις κροκέτες διαδοχικά από την Tempura και το Panko και τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο.
  4. Mε ραβδομπλέντερ χτυπάμε το λάδι με το Οrange Twist. Σε μια μπασίνα βάζουμε όλα τα φύλλα από τις σαλάτες κομμένα στο χέρι και προσθέτουμε το μισό dressing.
  5. Σε ένα πιάτο βάζουμε τη σαλάτα, 3-4 κροκέτες τσιπούρας και προσθέτουμε τα φιλέτα εσπεριδοειδών, την κάπαρη και τα φύλλα καπουτσίνο, περιχύνουμε με το υπόλοιπο dressing και πασπαλίζουμε με την πούδρα σκόρδου.

 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων