Για την πάστα
450g αλεύρι
50g σιμιγδάλι
1 κ. γ. νερό
Λίγο αλάτι
6 κρόκοι αυγού
1 κ. γ. σκόνη παντζάρι
2g κουρκουμάς
1 κ. γ. μελάνι σουπιάς
Για τη γέμιση
500g μανιτάρια champignon & portobello ψιλοκομμένα
1 κ. σ. Πάστα Τρούφας (Κωδ. 55127)
1 κ. γ. Πάστα Σκόρδου (Κωδ. 55014)
50g Πέστο Λιαστής Τομάτας (Κωδ. 55654)
100g τριμμένο μανούρι
1 μεσαίο κρεμμύδι
Λίγο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Για τη σάλτσα
500g Σάλτσα Τομάτας Professional (Κωδ. 55213)
150ml νερό
1 μεγάλο κρεμμύδι
80g σέλερι κομμένο σε κύβους
80g πράσο κομμένο σε κύβους
1 μεγάλο καρότο κομμένο σε κύβους
1 κ. σ. κρέμα γάλακτος
150g μανούρι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κλωνάρι φρέσκο θυμάρι
Λίγο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Φτιάχνουμε τη ζύμη για την πάστα, ζυμώνοντας όλα τα υλικά μαζί και στη συνέχεια χρωματίζουμε με τις χρωστικές που επιθυμούμε. Την αφήνουμε να ξεκουραστεί και ανοίγουμε σε φύλλα.
Για τη γέμιση
Για τη σάλτσα
Για το crumble μανούρι
Γεμίζουμε το ένα φύλλο ζυμαρικών με τη γέμιση, κλείνουμε με το δεύτερο φύλλο και κόβουμε με κουπάτ της αρεσκείας μας.
Βράζουμε τα ραβιόλια για 1 λεπτό, προαιρετικά τα περνάμε από φρέσκο βούτυρο.
Σερβίρουμε τα ραβιόλια σε πιάτο με μια γενναία ποσότητα σάλτσας και crumble μανουριού από πάνω.
Provil S.A.
ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Οδός Α3
57022 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: +30 2310 795. 730
[email protected]
Provil S.A.
Λεωφόρος Λαυρίου 101
15354 Γλυκά Νερά Αττικής
Tηλ.: +30 210 6657. 680
[email protected]
Provil S.A.
ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Οδός Α3
57022 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: +30 2310 795. 730
[email protected]
Provil S.A.
Λεωφόρος Λαυρίου 101
15354 Γλυκά Νερά Αττικής
Tηλ.: +30 210 6657. 680
[email protected]
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.