100g Σάλτσα Balsamico (Κωδ. 55053)
1 κ. σ. Pesto Λιαστής Τομάτας (Κωδ. 55654)
2g Καρύκευμα Κήπος (Κωδ. 46902)
1 κ. σ. Πανάρισμα Fix Gouda & Παρμεζάνα (Κωδ. 40071)
50g ρόκα baby
50g σπανάκι baby
80g φέτα μανούρι
Λίγα πεκάν καραμελωμένα
2 αποξηραμένα σύκα
Λίγο ελαιόλαδο
1. Περνάμε το μανούρι από χονδρό τρίφτη ή το σπάμε με το χέρι. Το ανακατεύουμε με το Πανάρισμα Fix Gouda & Παρμεζάνα και το Καρύκευμα Κήπος. Ψήνουμε στους 140 °C στο φούρνο να αφυδατωθεί για περίπου 30 λεπτά.
2. Σε μπασίνα ανακατεύουμε τα φύλλα με τη Σάλτσα Balsamico.
3. Αραιώνουμε μια κουταλιά Pesto Λιαστής Τομάτας με ελαιόλαδο και κόβουμε σε λεπτές φέτες τα σύκα (προαιρετικά τα μουλιάζουμε σε γλυκό κρασί).
4. Συνθέτουμε τη σαλάτα σε πιάτο βάζοντας από κάτω τα φύλλα και από πάνω τα καρύδια με τα σύκα. Τέλος, περιχύνουμε με το λάδι λιαστής και ρίχνουμε το μανούρι.
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.