Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Σολομός με λεμονάτη σάλτσα σαφράν

Σολομός με πλούσια γεύση από εσπεριδοειδή και σαφράν, με συνοδεία από σπανάκι σοτέ. Ένα πιάτο-έργο τέχνης!
Provil - Σολομός με λεμονάτη σάλτσα σαφράν

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Πάστα σκόρδου

Σαφράν

Rub Citrus

ΥΛΙΚΑ

150g Σάλτσα Σαφράν (Κωδ. 55759)

2 φιλέτα σολομού

40g φινόκιο ψιλοκομμένο

20g σέλερι σε φέτες

Ξύσμα από 1 lime

1 κ. σ. άνηθος ψιλοκομμένος

150g σπανάκι baby

2 κ. σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι φρέσκο

1 κ. γ. Πάστα Σκόρδου (Κωδ. 55014)

10g  Καρύκευμα Citrus Rub (Κωδ. 51014)

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Καρυκεύουμε με το Citrus Rub τα φιλέτα και τα περνάμε από καυτό τηγάνι με ελαιόλαδο. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα γυρνάμε και από την άλλη πλευρά. Μόλις ψηθούν, τα αποσύρουμε σε ένα πιάτο.
  2. Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε το σέλερι, το φινόκιο ψιλοκομμένο, το κρεμμυδάκι, την Πάστα Σκόρδου και ρίχνουμε το σπανάκι να μαραθεί.
  3. Μόλις είναι έτοιμο ρίχνουμε τον άνηθο, κατεβάζουμε από τη φωτιά και βγάζουμε το σπανάκι από το τηγάνι.
  4. Επαναφέρουμε τα φιλέτα ψαριού μαζί και τη σάλτσα στο τηγάνι και δίνουμε μια βράση (εάν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό).
  5. Σερβίρουμε σε ένα πιάτο το σπανάκι, από πάνω το σολομό με τη σάλτσα και πασπαλίζουμε με ξύσμα lime.

Μοιραστείτε το

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων