fbpx
Group 3108@2x

EN

RU

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Σολομός με λεμονάτη σάλτσα σαφράν

solomos xorta provil 1700x730

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Πάστα σκόρδου

Σαφράν

Rub Citrus

150g Σάλτσα Σαφράν (Κωδ. 55759)

2 φιλέτα σολομού

40g φινόκιο ψιλοκομμένο

20g σέλερι φέτες

Ξύσμα από 1 lime

1 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο

150g σπανάκι baby

2 κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι φρέσκο

1 κ.γ. Πάστα Σκόρδου (Κωδ. 55014)

10g  Καρύκευμα Citrus Rub (Κωδ. 51014)

 

  1. Καρυκεύουμε με το Citrus Rub τα φιλέτα και τα περνάμε από καυτό τηγάνι με ελαιόλαδο. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα γυρνάμε και από την άλλη πλευρά. Μόλις ψηθούν, τα αποσύρουμε σε ένα πιάτο.
  2. Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε το σέλερι, το φινόκιο ψιλοκομμένο, το κρεμμυδάκι, την Πάστα Σκόρδου και ρίχνουμε το σπανάκι να μαραθεί.
  3. Μόλις είναι έτοιμο ρίχνουμε τον άνηθο, κατεβάζουμε από τη φωτιά και βγάζουμε το σπανάκι από το τηγάνι.
  4. Επαναφέρουμε τα φιλέτα ψαριού μαζί και τη σάλτσα στο τηγάνι και δίνουμε μια βράση (εάν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό).
  5. Σερβίρουμε σε ένα πιάτο το σπανάκι, από πάνω το σολομό με τη σάλτσα και πασπαλίζουμε με ξύσμα lime.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων