240g Σούπα Celery (Κωδ. 43721)
500g μοσχάρι σε μικρούς κύβους
100g σελινόριζα
3 καρότα
3-4lt νερό
5-6 πατάτες
Για το σερβίρισμα
Κρουτόν
Λάδι σέλινου
1. Καθαρίζουμε και κόβουμε μπρινουάζ το καρότο, τη σελινόριζα και την πατάτα.
2. Βράζουμε το μοσχάρι μέχρι να μαλακώσει και στραγγίζουμε. Κρατάμε το ζωμό.
3. Σε κατσαρόλα, σωτάρουμε τα λαχανικά με λίγο βούτυρο, προσθέτουμε το ζωμό από το μοσχάρι και συμπληρώνουμε υγρά μέχρι να φτάσουν τα 3 λίτρα. Επαναφέρουμε και το μοσχάρι και βράζουμε για 10-15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.
4. Προσθέτουμε τη Σούπα Celery και ανακατεύουμε καλά με σύρμα. Μόλις πάρει βράση αφήνουμε για ένα λεπτό και είναι έτοιμη.
Σερβίρουμε με κρουτόν και λάδι σέλινου.
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.