fbpx
Group 3108@2x

EN

RU

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Σπανακόρυζο

spanakorizo 6F4A0932 1

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Τυριών Premium

Ζωμός Λαχανικών Premium

100g ρύζι καρναρόλι ή ποικιλία για ριζότο

45g Ζωμός Λαχανικών Premium (Κωδ. 43952)

30g Σάλτσα Τυριών Premium (Κωδ. 43823)

300ml νερό

1 κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι

50g τομάτα (σε μικρούς κύβους χωρίς τα σπόρια)

100g τρυφερά φύλλα σπανάκι

2-3 κύβοι αγελαδινό βούτυρο

1 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα

Λίγος φρέσκος άνηθος ψιλοκομμένος

Λίγο φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

Λίγο ελαιόλαδο

 

Για τον αφρό φέτας:

150g φέτα λιωμένη

100ml κρέμα γάλακτος

100ml γάλα αγελαδινό (πλήρες)

  1. Σε μικρό κατσαρολάκι, σε χαμηλή φωτιά, προσθέτουμε όλα τα υλικά για τον αφρό φέτας. Ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
  2. Αποσύρουμε και μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα σιφόν ζαχαροπλαστικής. Κλείνουμε προσεκτικά το καπάκι και φορτώνουμε 2 φιαλίδια (chargers). Αποθηκεύουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
  3. Σε μικρό σκεύος προσθέτουμε το νερό και το Ζωμό Λαχανικών Premium μέχρι να πάρει βράση.
  4. Σε κατσαρολάκι για ριζότο με ελάχιστο ελαιόλαδο, σοτάρουμε το ρύζι μαζί με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Όταν το ρύζι ασπρίσει προσθέτουμε σταδιακά το ζωμό ανακατεύοντας με μια ξύλινη κουτάλα.
  5. Όταν το ρύζι είναι σχεδόν έτοιμο, αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τα φρέσκα μυρωδικά, το σπανάκι, την τομάτα, το βούτυρο και την τριμμένη παρμεζάνα. Ανακατεύουμε συνεχώς για να δέσει το ριζότο.
  6. Σερβίρουμε σε πιάτο της αρεσκείας μας και γαρνίρουμε με τον αφρό της φέτας και λίγα φρέσκα φύλλα σπανάκι baby.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων