Group 3108@2x

Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Τάρτα με μους φέτας και γλυκοπικάντικη ελιά

Μία αλμυρή τάρτα με μους φέτας που αναδεικνύεται με την εκλεπτυσμένη γεύση του Chutney Ελιάς.
Provil - Τάρτα με μους φέτας και γλυκοπικάντικη ελιά

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Ελιά

ΥΛΙΚΑ

Για τη μους

100g τριμμένη παρμεζάνα

200g φέτα

2 κ. σ. γιαούρτι στραγγιστό

150ml κρέμα γάλακτος

1 κ. σ. ελαιόλαδο

Λίγο πιπέρι μαύρο

 

Για την τάρτα

170g βούτυρο

350g αλεύρι

2 κρόκοι αυγού

40ml νερό

7g αλάτι

5g ζάχαρη

 

Για το σερβίρισμα

100g Chutney Ελιάς (Κωδ. 55403)

Τοματίνια σε τέταρτα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Zυμώνουμε τα υλικά για την τάρτα και απλώνουμε τη ζύμη σε σκεύη της αρεσκείας μας με πάχος 1cm περίπου. Τρυπάμε με πιρούνι και ψήνουμε για 10-15 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 °C.
  2. Σε πολυμηχάνημα με μαχαίρι χτυπάμε όλα τα υλικά της μους μέχρι να γίνει με υφή σαντιγί.
  3. Γεμίζουμε  με κορνέ τις βάσεις τάρτας αφού κρυώσουν καλά και σερβίρουμε με topping Chutney Ελιάς και φρεσκοκομμένα τοματίνια, λίγο ελαιόλαδο και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.

Μοιραστείτε το

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων