fbpx
Group 3108@2x

EN

RU

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Τσιπούρα με σάλτσα σαφράν

IMG 4932 copy

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Πάστα σκόρδου

Σαφράν

2 φιλέτα τσιπούρας

80g Σάλτσα Σαφράν (Κωδ. 55759)

1 κ.γ. Πάστα Σκόρδου (Κωδ. 55014)

40g φινόκιο

20g σέλερι φέτες

Ξύσμα από 1 lime

1 κ.σ. άνηθος ψιλοκομμένος

100g σπανάκι baby

2 κ.σ. φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

  1. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και τα περνάμε από καυτό τηγάνι με ελαιόλαδο, πρώτα από τη μεριά της πέτσας για να γίνει crispy. Αποσύρουμε τα φιλέτα.
  2. Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε το σέλερι, το φινόκιο ψιλοκομμένο, το κρεμμυδάκι και το σκόρδο και ρίχνουμε το σπανάκι να μαραθεί. Μόλις είναι έτοιμο, προσθέτουμε και τον άνηθο και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
  3. Προσθέτουμε τα φιλέτα ψαριού και τη Σάλτσα και δίνουμε μια βράση (εάν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό).
  4. Σερβίρουμε σε πιάτο και πασπαλίζουμε με ξύσμα lime.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων