Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Τσιπούρα με σάλτσα σαφράν

Μία μεσογειακή συνταγή για τσιπούρα με πρωταγωνιστή τον κρόκο Κοζάνης.
Provil - Τσιπούρα με σάλτσα σαφράν

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Πάστα σκόρδου

Σαφράν

ΥΛΙΚΑ

2 φιλέτα τσιπούρας

80g Σάλτσα Σαφράν (Κωδ. 55759)

1 κ. γ. Πάστα Σκόρδου (Κωδ. 55014)

40g φινόκιο

20g σέλερι φέτες

Ξύσμα από 1 lime

1 κ. σ. άνηθος ψιλοκομμένος

100g σπανάκι baby

2 κ. σ. φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και τα περνάμε από καυτό τηγάνι με ελαιόλαδο, πρώτα από τη μεριά της πέτσας για να γίνει crispy. Αποσύρουμε τα φιλέτα.
  2. Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε το σέλερι, το φινόκιο ψιλοκομμένο, το κρεμμυδάκι και το σκόρδο και ρίχνουμε το σπανάκι να μαραθεί. Μόλις είναι έτοιμο, προσθέτουμε και τον άνηθο και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
  3. Προσθέτουμε τα φιλέτα ψαριού και τη Σάλτσα και δίνουμε μια βράση (εάν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό).
  4. Σερβίρουμε σε πιάτο και πασπαλίζουμε με ξύσμα lime.

Μοιραστείτε το

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων