Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Φιλετάκια χοιρινά με σάλτσα φασκόμηλο και καπνιστή κρέμα μήλου

NEW

Φιλετάκια χοιρινά με σάλτσα φασκόμηλο και καπνιστή κρέμα μήλου

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Grill-Butter style

Πάστα καπνού

Ψητού gravy

ΥΛΙΚΑ

1kg ψαρονέφρι

2 κ. σ. λεπτοκομμένος φρέσκος δυόσμος

2-3 φύλλα φρέσκο φασκόμηλο

50g βούτυρο

50g Σάλτσα Ψητού Gravy (Κωδ. 43881)

80g Μαρινάτα Grill-Butter Style (Κωδ. 50643)

 

Για τον πουρέ

150g μήλο

250g σελινόριζα

100ml γάλα

50g βούτυρο

10g Πάστα Καπνού (Κωδ. 55046)

1 κ. σ. λεμόνι

 

Για γαρνίρισμα

Λίγες φέτες chips μήλου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε κατσαρολάκι µαγειρεύουµε τα υλικά του πουρέ και περνάµε από µπλέντερ να γίνει λεία κρέµα.
  2.  Μαρινάρουµε το ψαρονέφρι µε τη µισή ποσότητα της Μαρινάτας Grill-Butter Style και µαγειρεύουµε υπό κενό στους 74°C για 80 λεπτά.
  3. Κόβουµε σε κοµµάτια, ρίχνουµε την υπόλοιπη Μαρινάτα και περνάµε arroser τα φιλετάκια ή ψήνουµε σε δυνατή σχάρα να καραµελώσουν εξωτερικά.
  4. Σε κατσαρολάκι ετοιµάζουµε τη Σάλτσα Ψητού Gravy, την οποία αρωµατίζουµε µε το φασκόµηλο και το βούτυρο.
  5. Σερβίρουµε σε πιάτο µία γενναία κουταλιά από την κρέµα µήλου στη βάση, το χοιρινό και περιχύνουµε τη σάλτσα. Γαρνίρουµε µε chips µήλου.

Μοιραστείτε το

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων