Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Χοιρινή μπριζόλα sous vide με τριλογία πουρέ

ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ SOUS VIDE ΜΕ ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΠΟΥΡΕ

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Five spice

Red Twist

Ψητού gravy

BBQ Dry

Rub Coffee

Ζωμός Λαχανικών Premium

ΥΛΙΚΑ

Για το μαρινάρισμα

1kg χοιρινές σπαλομπριζόλες γαλλικής κοπής

25g Μαρινάτα Dry BBQ (Κωδ. 51003)

40ml νερό

40ml ελαιόλαδο

 

Για τη σάλτσα

30g Σάλτσα Ψητού Gravy (Κωδ. 43881)

250ml κόκκινο κρασί

Λίγο φρέσκο θυμάρι

1 φλιτζανάκι καφέ εσπρέσσο

50g βούτυρο

 

Για τη γαρνιτούρα

2g Καρύκευμα Five Spice (Κωδ. 1422)

10g Ζωμό Λαχανικών Premium (Κωδ. 43952)

40g Dressing Red Twist (Κωδ. 55308)

10g Καρύκευμα Coffee Rub (Κωδ. 51013)

200g παντζάρι ψημένο ξεφλουδισμένο

40ml ελαιόλαδο

200g πουρέ καρότου

200g πουρέ κάστανου

150g άνθη μπρόκολου (μαγειρεμένα σε ατμό)

50g βούτυρο

Αλάτι – πιπέρι

Fried puff rice

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ετοιμάζουμε τον πουρέ καρότου βράζοντας τα καρότα στο Ζωμό Λαχανικών Premium. Χτυπάμε σε thermomix καρυκεύοντας με το Καρύκευμα Five Spice και αρωματίζουμε με βούτυρο. Συνεχίζουμε με τον πουρέ παντζαριού χτυπώντας σε δυνατή ταχύτητα τα παντζάρια, αλατοπιπερώνουμε και αρωματίζουμε με ελαιόλαδο και Red Twist. Τέλος, αρωματίζουμε τον πουρέ κάστανου με βούτυρο και Καρύκευμα Coffee Rub.
  2. Ετοιμάζουμε τη Μαρινάτα Dry BBQ σύμφωνα με τις οδηγίες και μαρινάρουμε τις μπριζόλες σε σακούλες vacuum για 3-6 ώρες. Μαγειρεύουμε sous vide στους 72°C για 2 ώρες.
  3. Σε κατσαρολάκι βάζουμε το κρασί με το θυμάρι και τον καφέ να πάρουν βράση. Δένουμε με τη Σάλτσα Ψητού Gravy. Εκτός φωτιάς ενσωματώνουμε το βούτυρο.
  4. Ψήνουμε την μπριζόλα σε δυνατή σχάρα να πάρει ωραίο χρώμα και κρούστα. Σερβίρουμε με γαρνιτούρα τους τρεις πουρέδες ζεστούς και τα μπρόκολα περασμένα σε ελαιόλαδο. Περιχύνουμε τη σάλτσα και ντεκοράρουμε πασπαλίζοντας Καρύκευμα Coffee Rub και ρύζι.

Μοιραστείτε το

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων