provil logo 2

Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Pinsa με σάλτσα τομάτας Velluto Napoli, μοτσαρέλα και πεκορίνο

NEW

Pinsa με σάλτσα ντομάτας Velluto Napoli

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Velluto Napoli

Κονφί κρεμμύδι

Πάστα σκόρδου

ΥΛΙΚΑ

Για 1 Pinsa:

  • 250g έτοιμη βάση pinsa
  • 100g Σάλτσα Τομάτας Velluto Napoli (κωδ. 55228)
  • 5g Πάστα Σκόρδου (κωδ. 55014)
  • 30g Κονφί Κρεμμύδι (κωδ. 55190)
  • 60g μοτσαρέλα bocconcini
  • 20g πεκορίνο (σε φλοίδες)
  • 30g τοματίνια
  • 5g φρέσκος βασιλικός
  • 10ml ελαιόλαδο
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C.
  2. Ζεσταίνουμε το Κονφί Κρεμμύδι σε μικρό τηγανάκι και προσθέτουμε την Πάστα Σκόρδου και τη Σάλτσα Velluto Napoli. Σιγοβράζουμε για 5 λεπτά.
  3. Απλώνουμε τη σάλτσα πάνω στη ζύμη της pinsa και ψήνουμε για 6–8 λεπτά.
  4. Προσθέτουμε τη μοτσαρέλα και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 4–5 λεπτά, μέχρι να λιώσει.
  5. Βγάζουμε την pinsa από τον φούρνο και γαρνίρουμε με τις φλοίδες πεκορίνο, τα κομμένα τοματίνια και τον φρέσκο βασιλικό.
  6. Ραντίζουμε με ελαιόλαδο και προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Μοιραστείτε το

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων