Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Pinsa με coppa και καραμελωμένα κρεμμύδια

Pinsa ή αλλιώς η ελαφριά παραλλαγή της πίτσας που συνδυάζει μοναδικά το Πέστο Βασιλικού, το Καραμελωμένο Κρεμμύδι και τη μοτσαρέλα!
Provil - Pinsa με coppa και καραμελωμένα κρεμμύδια

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Τομάτας Professional®

Καραμελωμένο κρεμμύδι

Pesto βασιλικού

ΥΛΙΚΑ

Για τη ζύμη

430g αλεύρι για πίτσα τύπου 00

300ml νερό

10g μαγιά ξερή

10g αλάτι

Λίγη ζάχαρη

10ml ηλιέλαιο

Λίγο φρέσκο θυμάρι

 

Για το γαρνίρισμα

150g Kαραμελωμένο Kρεμμύδι (Κωδ. 55129)

150g Σάλτσα Τομάτας Professional (Κωδ. 55213)

1 κ. γ. Πέστο Βασιλικού (Κωδ. 55653)

100g coppa

125g φρέσκια μοτσαρέλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά για το ζυμάρι στον κάδο του μίξερ και ανακατεύουμε με το γάντζο στη χαμηλή ταχύτητα για 4 λεπτά.
  2. Αφήνουμε το ζυμάρι για 2 ώρες να ξεκουραστεί και να διπλασιαστεί σκεπασμένο σε στόφα.
  3. Ανοίγουμε σε μακρόστενες βάσεις πίτσας και ψήνουμε σε φούρνο με πέτρα για 2-3 λεπτά.
  4. Απλώνουμε πάνω στη βάση τη Σάλτσα Τομάτας Professional, προσθέτουμε το Πέστο Βασιλικού και ρίχνουμε από πάνω τα Καραμελωμένα Κρεμμύδια. Ψήνουμε σε δυνατό φούρνο για περίπου 2-3 λεπτά.
  5. Μόλις τη βγάλουμε από το φούρνο, τη γαρνίρουμε με το αλλαντικό και τη μοτσαρέλα (κομμένη ή ολόκληρη) στη μέση και σερβίρουμε.

Μοιραστείτε το

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων