1kg χοιρινό καρέ, καθαρισμένο και δεμένο
100ml λευκό κρασί
150g κάστανα βρασμένα
50ml Ζωμός Κότας Premium (Κωδ. 43951)
4ml ελαιόλαδο
κ.γ. θυμάρι, αλάτι, πιπέρι
Για τη σάλτσα δαμάσκηνα
70g δαμάσκηνα αποξηραμένα
70g σύκα αποξηραμένα
100ml Σάλτσα Mise En Place Forest (Κωδ. 55743)
20g μέλι
20g βούτυρο
Για το γαρνίρισμα
200g καρότα μίνι, καθαρισμένα
80g βούτυρο
1kg πατάτες baby, με τη φλούδα
40g ελαιόλαδο
30g Ανθός Αλατιού (Κωδ. 40026)
3g Δεντρολίβανο (Κωδ. 1000872)
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Οδηγίες σερβιρίσματος
Σερβίρεται το χοιρινό κομμένο σε φέτες, με πατάτες baby στη βάση, καρότα στο πλάι και Σάλτσα Forest επάνω στο κρέας.
Γαρνίρεται με κάστανα, δαμάσκηνα, σύκα και φρέσκα μυρωδικά.
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.