Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Αλμυρή πουτίγκα μεξικάνικη

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 1 ώρα περίπου.
Ιδανικά σερβίρεται χλιαρό κομμένο σε φέτες.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Slice & Fill

Nachos Crust

Combi Mexico

ΥΛΙΚΑ

1kg κιμάς μοσχάρι

125g Combi Mexico (Κωδ. 45535)

300g Γέμιση Τυριών (Κωδ. 55507)

100g Πανάρισμα Nachos Crust (Κωδ. 40801)

2 μεγάλα κλωνάρια σέλερι

2 κόκκινες πιπεριές σε στικ

250ml νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Αναμειγνύουμε τον κιμά με το Combi Mexico σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Κόβουμε τη γέμιση σε ορθογώνια κομμάτια και τα λαχανικά σε στικ.
  3. Σε φόρμα για cake βάζουμε μεμβράνη μαγειρικής και απλώνουμε λίγο κιμά. Τοποθετούμε διάσπαρτα τα λαχανικά και τη Γέμιση Τυριών σε διάφορα σημεία. Απλώνουμε νέα ”στρώση” κιμά και συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσει ο κιμάς.
  4. Βάζουμε στο ψυγείο να σφίξει, έπειτα ξεφορμάρουμε και πανάρουμε περιμετρικά πιέζοντας με το χέρι να κολλήσει το Πανάρισμα Nachos Crust.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων