Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Ανοιξιάτικα σουβλάκια από κιμά

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΚΙΜΑ

Ψήνουµε στη σχάρα ή στο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Pesto λιαστής ντομάτας

Combi Greco

ΥΛΙΚΑ

500g κιµάς µοσχάρι

500g κιµάς αρνίσιος

125g Combi Greco (Κωδ. 45554)

50g Pesto Λιαστής Τοµάτας (Κωδ. 55654)

200ml νερό

200g φέτα

Λίγος άνηθος

Λαχανικά σε ροδέλες (κολοκύθι, κρεµµύδι, µελιτζάνα, πιπεριά)

Xοιρινή σκέπη

Ξυλάκια για σουβλάκια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βάζουµε το µείγµα Combi Greco σε ένα µπολ και προσθέτουµε το νερό ώστε να ενυδατωθεί. Στη συνέχεια βάζουµε τους κιµάδες, το Πέστο Λιαστής Τομάτας και τον άνηθο, και ζυµώνουµε καλά για 2-3 λεπτά.
  2. Πλάθουµε µικρά κεφτεδάκια και τα γεµίζουµε µε ένα κοµµάτι φέτας. Τυλίγουµε µε ένα µικρό κοµµάτι από τη σκέπη.
  3. Στη συνέχεια τα περνάµε εναλλάξ σε ξυλάκι, 2-3 κεφτεδάκια και ενδιάµεσα προσθέτουµε ένα κοµµάτι λαχανικού.
  4. Τέλος, βάζουµε ένα ντοµατίνι στην άκρη για χρώµα και τοποθετούµε στη βιτρίνα.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων